Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takového syna, jako je Ondřej Brzobohatý (41), by chtěla mít každá máma. Muzikant se po smrti svého otce Radoslava Brzobohatého (†79) vzdal svého soukromí a přestěhoval se do rodného domu v Říčanech, aby dělal společnost mamince Haně Gregorové (71). Ta je po smrti životního druha na pokraji zhroucení.

Ondřej se sice poté, co se s manželkou Johanou dohodli na odluce, objevoval s novou přítelkyní, teď ale před tím, trávit čas s ní, dal přednost mamince. "Je to pravda, s bratrem se u maminky střídáme," potvrdila Aha! Rola Brzobohatá, kterou slavný herec vychovával od jejích dvou let a ona jej pokládá za svého pravého otce.

Ondřej dal zřejmě své lásce aspoň dočasně vale. Kromě toho, že tráví čas s matkou, se také naplno vrhnul do práce, která ho po skonu milovaného táty aspoň trochu rozptýlí. Chystá scénář na moderování Českého slavíka, připravoval nové aranže písní pro Jarka Nohavicu, natáčí seriál Gympl a také se rozhodl dát opět dohromady svoji kapelu Bůhví a natočit videoklip.

Reklama

Další články

Načítám