Hlavní obsah
Článek

S hercem Otakarem Brouskem jsme si povídali u příležitosti představení seriálu na Prima Cool Útěk z vězení: Vzkříšení, který spolu s kolegyní Kamilou Špráchalovou dabuje. Probírali jsme nejen jeho životní útěky, ale i rodinu. Jeho nejstarší syn z prvního manželství Ondřej Brousek (43) se potatil a je z něj úspěšný muzikant a herec. Dva mladší potomky z druhého svazku tátův svět nezlákal.

"Mám za sebou samozřejmě útěky ze školy, moc jsem nechodil na teoretické předměty, ty jsem na rozdíl od praktických nenáviděl. Místo toho jsem chodil do kina. Když se to dozvěděl táta, byl doma bugr. A můj nejhezčí útěk byl ze svatby. To se vdávala sestřenice mojí druhé ženy na Moravě," vyprávěl nám herec.

"Nevadilo by mi, kdyby to byla tradiční moravská svatba. Ale ona byla spíš taková socialistická. Bylo to v nějakém starém hotelu, kam se jezdívalo na podnikavé rekreace a pořád to vypadalo jako z minulého století. Něco strašného. Jenom jsme poblahopřáli a rodičům řekli, že zdrháme. Vyházeli jsme si věci z okna a předstírali, že jdeme venčit psa. Po čtyřech letech ta sestřenice přiznala, že se jí ta svatba taky nelíbila," smál se Brousek.

A když už jsme byli u rodinných historek, zajímalo nás, co vlastně dělají jeho další dvě děti, syn Kristián a dcera Bára, které má se svojí druhou manželkou. "Už je dospělý, už volil. Herecké vlohy nemá, na veřejnosti se nechce vůbec projevovat. Je takový introvert. Baví ho počítačová grafika. Bára vystudovala takové ty charitativní a sociální služby. Pracuje a stará se o stařečky v domově důchodců," prozradil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám