Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nový film To nic, drahá od Olivie Wilde (40), která v něm hraje a zároveň jej režíruje, od začátku provázejí mnohé komplikace. A jak se zdá, ani premiéra v Benátkách se neobešla bez nepříjemné eskapády… Internet zaplavily domněnky, že její přítel Harry Styles (30) plivl do klína herci Chrisi Pineovi (42). Bývalý člen kapely One Direction to během svého posledního koncertu nenechal bez komentáře a všechny tím náležitě pobavil...

Ale o co vlastně šlo? Na videu uveřejněném na profilu uživatele JZMaclin je vidět, jak představitel hlavní role Styles přichází ke svému místu za potlesku všech, včetně Pinea, jenž měl přidělené místo mezi ním a jeho přítelkyní Olivií.

Harry se ke Chrisovi však těsně předtím, než dosedl, naklonil a vypadalo, že si uplivnul. To se ostatně zdálo velmi pravděpodobné i podle reakce Pinea, který okamžitě přestal tleskat a jen se nevěřícně začal smát. Rovněž Olivia se zdála být po zbystření situace poněkud napjatá.

Ačkoli mluvčí Stylese i samotný Pine vyvrátili, že by k něčemu takovému opravdu došlo a vysvětlovali to tím, že Pine pouze hledal v klíně své brýle, mnozí za tím vidí pouze snahu o zametení aférky pod koberec. Harry ovšem na svém posledním koncertu v New Yorku sám o údajném incidentu zavtipkoval, když řekl: „Je úžasné být zpátky v New Yorku. Právě jsem na otočku vyrazil do Benátek odplivnout si na Chrise Pinea, ale už jsem zpět!"

Premiéra psychologického dramatu o ženě v domácnosti (Florence Pugh) žijící v naoko dokonalém vztahu s manželem (Harry Styles) se odehrála již v neděli večer. Fanoušci se ale stále dohadují, zda bývalý člen skupiny One Direction skutečně takto neslušné gesto vůči kolegovi před zraky tolika lidí učinil, nebo se jedná pouze o shodu okolností, která tak ve výsledku jen působí… Však posuďte sami a hlasujte v naší anketě…

Myslíte, že Harry Styles skutečně plivl do klína svému kolegovi?
Určitě ano, je to jasně vidět.
53 %
Zdá se, že plivl, ale není to zcela zřejmé.
23,3 %
Ne, neudělal to.
23,7 %
Celkem hlasovalo 1454 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám