Hlavní obsah
Článek

Blonďatou bohyni Olgu Schoberovou (81), která s léty o svůj nebeský zjev přišla a vyhýbá se publicitě, si všichni pamatují jako přepůvabnou hrdinku několika velmi úspěšných českých komedií. Mnohem méně jsou však známé její zahraniční role. A to je velká škoda.

V nejednom ze zahraničních snímků se Olga, která ozdobila i titulku Playboye, totiž neváhala svléknout a ukázat své půvaby, které zůstávaly divákovi českých filmů utajeny.

Vy se s námi můžete teď pokochat fotografií z filmu Lucrezia Borgia (1968), kde se neváhala odhalit a ukázat nahoře bez. A nebyl to zdaleka jediný film, kde Olga ukazovala své půvaby.

V českém filmu neměla na hlavní role štěstí a byla v mnoha filmech spíše dekorativní okrasou. V zahraničních snímcích si hlavní role zahrála. Československý Filmexport ji úspěšně prodal téměř do desítky zahraničních filmů.

Olga natáčela s německou, italskou i rakouskou produkcí. V pauze mezi natáčením se ukázala jen ve spodním prádélku.  A před kamerou se rozhodně nestyděla. Díky tomu se můžeme jejími půvaby kochat ještě dnes.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám