Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Na otázku, kdo byl největší sexbombou českého filmu, je odpověď velmi jednoduchá. Olga Schoberová (81)se v mozcích mužské populace zabydlela natrvalo hned po svém prvním vystoupení ve filmu Bylo nás deset (1963). V následujícím roce zazářila ve filmech Limonádový Joe (1964) a Bláznova kronika (1964), objevila se jako první Češka na titulce časopisu Playboy a stala se na několik příštích let synonymem ryzího ženského sexappealu.

Po úspěchu v české kotlině ji tehdejší Filmexport velmi chytře nabídl zahraničním producentům, a tak se nevšední krása Olgy stala magickým středem slušné řádky zahraničních bijáků, kde se Schoberová na rozdíl od českých snímků vůbec nežinýrovala odhalit a ukázat své svůdné tělo.

Prvním manželem slavné české krásky byl americký herec a kulturista Brad Harris, s nímž měla dceru Sabrinu. Druhým manželem byl prezident filmové společnosti Warner Brothers John Calley. Ani toto manželství však nevydrželo a tak se Olga vrátila zpět do Prahy, kde žije dodnes a vyhýbá se jakékoli publicitě. Předevčírem oslavila neuvěřitelnou sedmdesátku a vy se s námi můžete pokochat fotkami z doby její největší popularity.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám