Hlavní obsah
Článek

Nejpůvabnější herečka v dějinách českého filmu Olga Schoberová (81) ukrývá nejedno velké milostné překvapení. Teprve po mnoha letech vyšlo najevo, že měla několikaletý divoký milostný poměr s režisérem Jurajem Jakubiskem.

A aby toho nebylo málo, tak v jejich lásce hrála velkou roli i zpěvačka Marta Kubišová (81). Schoberová si s Jakubiskem začala v roce 1969 během natáčení filmu Dovidenia v pekle, priatelia. A protože tehdy už byla Schoberová vdaná, musela svou lásku ke slavnému režisérovi skrývat. „Na naší chalupě na Slapech jsme Olince a Jurajovi tehdy poskytovali s manželem milostné útočiště,“ přiznala Blesku Kubišová. Lásku, která trvala od roku 1969 do roku 1972, po letech přiznávají i oba její hlavní protagonisté.

„Já v té době byla vdaná za amerického herce Brada Harrise, ale vůbec nám to neklapalo. Žila jsem s ním v Itálii, odkud jsem za Jurajem jezdila, a manželství skončilo po roce rozvodem,“ přiznala Schoberová. „Na léta, kdy jsem Olinku miloval, vzpomínám moc rád a nemám důvod to tajit,“ říká nyní Jakubisko. O jeho velké lásce k Schoberové ale doposud příliš mnoho lidí nevědělo. Prozradí Schoberová nějaké další tajemství ze svého neuvěřitelného života, který ale ještě v mnoha svých částech zůstává zahalen velkou rouškou tajemství.

Reklama

Další články

Načítám