Hlavní obsah
Článek

Vdova po motocyklistovi Jindřichu Rotreklovi (†63), kterého usmrtila při nehodě loni v létě Dara Rolins (51), zahájila drsný protiútok proti zpěvačce! Olga Rotreklová (69) tvrdí nejen to, že nový posudek prokazuje vinu Dary, navíc naznačuje, že Rolins mohla být v době nehody ještě pořádně opilá.

Vadí jí, že po nehodě nevzali zpěvačce krev a prý tuší proč. Do časných ranních hodin před nehodou měla zpěvačka řádit na párty výrobce alkoholu na filmovém festivalu. „S nabouraným autem mohla okamžitě odjet. Její první cesta vedla do servisu na opravu, aby se už nedalo nic vyzkoumat. Po zjištění, že manžel nehodu nepřežil, začala u paní Rolincové hra na schovávanou a její následný neplánovaný odlet do Bulharska – to všechno bylo účelové – oddálit výslech a možná i znemožnit odběr krve,“ myslí si Rotreklová, která v rozhovoru pro slovenský týdeník Plus 7 dní slibuje, že po vyhotovení revizního posudku ukáže všechny důkazy toho, že Rolins nehovoří pravdu. Zatím poskytla jen malou ukázku.

„Paní Rolincová řekla, že manžel policii přiznal svou vinu, což je lež. Když policie dorazila na místo nehody, manžel už byl dávno v bezvědomí na cestě do nemocnice... Můj názor od začátku je, že když se někdo nevěnuje řízení, píše za jízdy SMS, věnuje se dítěti na zadním sedadle nebo přelaďuje za jízdy oblíbené stanice a zabije svou lajdáckou jízdou člověka, tak se k tomu má postavit čelem. Jak jí asi musí být, když ví, že mi vzala manžela a dcerám otce? A ona se stále jen usmívá,“ dodala zničená vdova.

Reklama

Další články

Načítám