Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsme již u čtvrtého hlavního líčení s Darou Rolins (51), kde se řeší nehoda s motocyklistou Jindřichem Rotreklem (†63).

Zpěvačka dorazila k Městskému soudu v doprovodu manažerky Evy Skallové a právního zástupce Roberta Vladyky. Dara tentokrát nedala přednost čistě černému zevnějšku, ale oblékla si tmavou Burberry košili s károvým límečkem a khaki kalhoty v army stylu. Na očích měla nasazené sluneční brýle, které odložila až ve chvíli, kdy byli ze soudní síně vykázáni novináři s fotoaparáty a kamerami.

V soudní síni bylo tentokrát opravdu velmi dusno. Nebylo to pouze tím, že samotná nevětraná místnost byla přeplněná k prasknutí, ale prakticky od začátku se se svědky a soudními znalci řešily podrobné detaily nehody, což bylo pro všechny zúčastněné velmi vysilující.

V momentu, kdy došlo k výpovědi samotného operatéra, MUDr. Berana a začaly se velmi detailně a nevybíravě probírat příčiny smrti oběti nehody, propukla vdova po zesnulém Olga Rotreklová v pláč. Nervy drásající výpověď o zlomenině žeber, prasklé pohrudnici a umírání pacienta na operačním sále bylo pro Rotreklovou velmi emotivní. Plačící ženu pak musela její dcera Jana vyvést ze soudní síně. Po desetiminutové pauze se do soudní síně paní Rotreklová s dcerou vrátily.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám