Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dara Rolins (51) se snad klidu nedočká. Už dva roky se táhne soud kvůli nešťastné nehodě, při níž pod koly zpěvaččina vozu zemřel člověk, a konec stále v nedohlednu. Vdova po zemřelém muži Olga Rotreklová (69) je přesvědčena o její vině a dává jí to jasně najevo. Teď napsala otevřený dopis, ve kterém opět opakuje, že jen a jen Dara může za smrt jejího manžela. Rolins už je se silami v koncích, a proto musela sáhnout po lécích na uklidnění.

„Ať je to pořádně silné, nevyspala jsem se už několik nocí,“ zněl požadavek Dary v jedné z pražských lékáren, kde si kupovala prášky na uklidnění a na spaní. „Chtěla nějaké prášky na uklidnění, ale jen s bylinným základem, lékárník ji pak několikrát upozorňoval, že i tak mohou být velmi silné,“ dodal svědek deníku Aha!

Snad si Dara odpočine alespoň na dovolené, na kterou se před dalším soudním stáním, které proběhne 13. srpna, vypravila. Odletěla na Mallorku, kde jí společnost dělá dcera Laura a kamarádka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám