Hlavní obsah
Článek

V bílém overalu obepínajícím postavu a s hřívou kudrnatých vlasů, které si nenechala zkrotit žehličkou, dorazila na Poctu Jiřímu Menzelovi (†82) do pražského Divadla Bez zábradlí vdova Olga Menzelová (46).

"Nechtěla jsem přijít ve smuteční černé, Jiří život miloval a má to být oslava života. A tenhle overal jsem navíc koupila v Be Charity, takže ta koupě pomohla někomu dalšímu, takže mi to připadá smysluplné," vysvětlila Olga, která v našem rozhovoru poděkovala všem, kteří se na vytvoření programu podíleli. Sama je autorkou výstavy Rozmarné cesty Jiřího Menzela, která v divadle probíhá a připomíná Menzelovu tvorbu.

Nemohli jsme si nevšimnout, že už nemá blond vlasy jako dříve, ale od hlavy má šedé deseticentimetrové odrosty. "Dneska zrovna přijela maminka po dlouhé době a říkala, co se mi to stalo, že jsem nějaká šedivá. Přestala jsem se barvit, uvidíme, jak to bude vypadat. Za poslední dobu jsem hodně zešedivěla, je to šedivé po všech stranách," ukázala nám i na kameru.

Starostmi to ale prý není. "Za šediny se nestydím, zatím mi to nějak zásadně nevadí a jak jsem světlá, tak doufám, že to v tom nebude tolik vidět. Máme to v rodině, šedivá je maminka i můj o sedm let mladší bratr," upřesnila Menzelová, která se nám pochlubila i pracovními úspěchy. Výstavy Voda a civilizace a Energie a civilizace, které připravila se svým současným partnerem a otcem nejmladšího potomka, egyptologem Miroslavem Bártou, budou zahajovat české předsednictví v Bruselu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám