Hlavní obsah
Článek

K letošnímu babyboomu v jisté míře přispěl také koronavirus. Rodilo se o sto šest.

Lavinu reakcí rozpoutalo těhotenství Venduly Pizingerové (52). Přestože většina příznivců jí miminko přála, našli se i tací, kteří ředitelce Kapky naděje vyčítali, že je na těhotenství stará a je to od ní nezodpovědné. Vendula si ale z rýpalů nic nedělala a 13. října se jim s manželem Josefem Pizingerem narodil krásný a zdravý chlapeček Josef. Kromě svátku slaví Josífek se svým otcem také narozeniny, narodili se totiž shodou náhod ve stejný den.

O překvapení se postarala vdova po režisérovi Jiřím Menzelovi (†82). Sotva se začalo spekulovat o tom, že má Olga Menzelová (46) ve svém životě novou lásku, přišla s další novinou, a to, že je trojnásobnou mámou. Olga v naprostém utajení porodila syna Alberta, kterého má právě s novým partnerem, egyptologem Miroslavem Bártou. Chlapeček přišel na svět už loni, tedy ještě v době, kdy Oscarový režisér Menzel žil. Veřejnost se o něm ale dozvěděla až letos.

Zpěvačka Monika Bagárová (29) fanoušky překvapila originálním výběrem jména. 27. května se jim s partnerem Machmudem Muradovem narodila roztomilá dcerka, která dostala jméno Rumia, po babičce. Monika je nyní mámou na plný úvazek a maximálně si tuhle životní roli užívá. Zpátky do práce se prozatím nežene.

Podívejte se v galerii, které slavné krásky se v roce 2020 staly maminkami.

Reklama

Další články

Načítám