Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nikdy neměla potřebu jít s davem. Proto vlastně málokoho překvapí, že Olga Menzelová (46) má ostatky manžela Jiřího Menzela (†82) ve dvou urnách, které mají doma vystavené.

"Holky mu namalovaly obrázky a je tady doma s námi. Kamarád, co mu teď katalogizuje jeho knihovnu, zrovna říkal: 'Počkej, proč je ve dvou urnách?' A já: 'Protože se do jedné nevešel.' Koukal na mě dost nechápavě, tak jsem se rozesmála a říkám: Ale samozřejmě, že ne," nechala se slyšet Menzelová pro magazín Moje psychologie.

Následně se rozhodla osvětlit ne zcela obvyklou situaci. „No a je to tak, že Jirka chtěl být rozprášen na Mallorce, protože ji měl moc rád a jezdívali jsme tam každé léto. Jirka říkal: 'Holky, já s vámi chci být pořád.' Ale pak jsem si uvědomila, že tam se za ním třeba tak často nedostaneme. Ještě nevím, jak to bude, ale pro jistotu je ve dvou urnách, aby byl když tak na Mallorce i doma," uvedla Olga Menzelová.

Olga a Jiří si pořídili před lety letní byt na španělském ostrově Mallorca, kde trávili s dcerami Evou a Annou celé letní prázdniny. Právě na zmíněném Baleárském ostrově přivedla vdova po oscarovém režisérovi před rokem a půl na svět syna Alberta, kterého ho má uznávaným egyptologem Miroslavem Bártou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám