Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že je Olga Menzelová (46) ženou, která nežije podle běžných pravidel a zaběhnutých konvencí, není pochyb. Jedním příkladem za všechny je fotografie, kterou nyní zveřejnila na sociální síti.

Na snímku je obklopena manželem Jiřím Menzelem, otcem dcery Evičky; režisérem Jaroslavem Brabcem, otcem starší Aničky; a egyptologem Miroslavem Bártou a v textu představuje své třetí dítě, chlapečka.

Producentka a důležití muži jejího života (zleva) Jaroslav Brabec, Jiří Menzel a Miroslav Bárta. Na dalších snímcích s dětmi

„Seznamte se: nejpronásledovanější dítě - zřejmě nejen v Praze - 'Všichni vědí, že existuje, ale nikdy ho nikdo neviděl, někdo jako Yetti'. Náš Albísek,“ komentovala rodinné foto Olga.

Chlapce na fotce drží v náručí profesor Bárta, kterého s Olgou média v posledních dnech spojují. K povaze jejich vztahu se Menzelová nevyjádřila, pod prohlášením s prosbou o respektování soukromí jsou ale podepsaní oba.

Za Jiřího Menzela se Olga provdala v roce 2004. Dcera Anna se jí narodila v roce 2008, Eva přišla na svět o sedm let později. Letos 5. září oscarový režisér zemřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám