Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hodně nepříjemné dny momentálně prožívá manželka režiséra Jiřího Menzela (†82), sympatická producentka Olga Menzelová (46). Sešlo se to tak, že je to jak po soukromé, tak po pracovní stránce. Matka dcer Aničky a Evičky musí řešit hned dva problémy.

Menzelovi si nedávno pořídili nové bydlení, ale ukázalo se, že rozhodně není v takovém pořádku, jak se domnívali. “Tento způsob léta zdá se mi poněkud nešťastným... Jak je příznačný citát z Vančurova Rozmarného léta a z téhož něžného filmu mého muže. Milí přátelé, zdravím Vás uprostřed léta z vynucené rekonstrukce našeho nedávno koupeného bydlení," napsala Olga Menzelová a natočila i video, jak rekontrukce domu včetně výkopů kolem něj vypadá. To jí opravdu nemůže nikdo závidět.

Navíc před pár dny vandalové poničili hned dvě venkovní expozice velkoplošných fotografií jejích výstav. V expozici o vodě v Českých Budějovicích zničili jeden tisk a na Kampě na výstavě Milada Horáková to bylo hned pět zničených tisků, které se musely nahradit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám