Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve společnosti ji poslední rok nepotkáváme často, neboť svůj čas věnuje hlavně péči o svého manžela Jiřího (†82) a dcerky Aničku (9) a Evičku (3). Nyní ale Olga Menzelová (46) udělala výjimku ve svém přece jen jednotvárném programu a vyrazila na kadeřnickou soutěž Aichi.

„Obdivuji Karla Kadlece s jakou nápaditostí každý ročník Aichi pořádá. A ten letošní už šestnáctý nebyl výjimkou,” vzdala krásná producentka hold organizátorovi akci.

Po prezentaci extravagantních kadeřnických účesů jsme se Olgy ptali, jaký největší extrém ona sama měla v životě na hlavě.

„Na internátě to byly dost časté změny účesů. Od copánků až po rudý oheň na hlavě,” smála se Olga, která v minulosti velmi experimentovala s barvami vlasů. „Na hlavě jsem měla všechno možné, jen asi snad černovláska jsem nikdy nebyla.”

Ptali jsem se jí, jestli snad někdy odcházela z kadeřnického salonu s pláčem. „Ještě dnes si pamatuji tu čistou hrůzu. Špatný sestřih. A každý den jste s ním konfrontován v zrcadle, je s vámi a dlouho vás neopouští a každý den si přejete, aby vlasy rychle dorostly,” dodala Olga Menzelová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám