Hlavní obsah
Článek

Po několika měsíční léčbě se mu začíná dařit. Stav režiséra Jiřího Menzela (†82), kterého na konci loňského roku napadl meningokok a musel podstoupit operaci mozku, je podle jeho manželky Olgy Menzelové (46) nyní mnohem lepší.

„Jirka je teď v Berouně a strašně se zlepšil. Tamní primář je skvělý, skáčou kolem něho a krásně se o Jirku starají,“ svěřila Super.cz produkční, která je také nadšená z pomoci známého léčitele. „Denně za ním dochází pan Jaroslav Doubrava, který velmi pomohl Evě Pilarové. Dělá to bez nároku na honorář,“ svěřila Menzelová, která je léčiteli, jenž pomohl známé zpěvačce porazit rakovinu, vděčná.

„Pan Doubrava mi řekl, že by mu byla hanba brát si od nás peníze a že to bere jako občanskou povinnost pomoct člověku, který pro lidi natočil tolik skvělých filmů,“ prozradila Menzelová, která je svému muži v berounské rehabilitační nemocnici pravidelně nablízku. Menzel v Berouně podstupuje nejrůznější procedury, díky, kterým je mu čím dál lépe.

„Chodí na ergoterapie, které mu pomáhají s jemnou motorikou, a také už začíná sám stát. Je na tom nyní mnohem lépe, spravil se, což nám dělá velkou radost,“ prozradila Menzelová s tím, že ho nejvíc motivují dcerky Anna Karolína (9) a Eva Marie (3).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám