Hlavní obsah
Článek

S Olgou Menzelovou (46) jsme se potkali na akci, kde se představovaly šperky, a vzala s sebou i starší dceru Aničku. Tudíž jsme probrali hlavně ty holčičí věci. Nezapomněli jsme ale samozřejmě na Jiřího Menzela (†82), kterého všechny tři holky, včetně mladší dcery Evičky, chodí pravidelně navštěvovat.

Anička se nám přiznala, že si od maminky ráda půjčuje věci, a to včetně šperků. "Jednou jsem našla svoje prstýnky a další kousky v hračkách," zoufala si Olga. Ta už přišla i o část garderoby. "Půjčuju si mámina krátká trička a už nosím nějaké její boty," prozradila Anička. "Stejnou nohu ještě nemáme, ale brzy mě doroste a ví, že pro boty mám slabost a mám jich opravdu hodně, tak už si na ně brousí zuby," dodala Olga.

Došlo už samozřejmě na líčení a lakování nehtů. "Zajímavé ovšem je, že Anička zvládne pořádně nalakovat jen levou ruku, protože je pravačka, a malá Evička umí brilantně na obou dvou, a drápky už měl nalakované i náš pes," bude mít doma zřejmě talentovanou manikérku Menzelová. "Jsme takový holčičinec a je nám tak dobře," dodala.

Manžela, režiséra Jiřího Menzela, samozřejmě chodí s oběma dcerami navštěvovat do nemocnice, kde už je pomalu půl roku. "Chodíme za ním každý den a myslím, že ho to strašně těší. Zrovna nedávno mu holky udělaly takové indiánské malování, měl na tváří srdíčka a hvězdu na čele, až si pak doktor myslel, že tam má modřinu," vyprávěla nám Menzelová.

Menzelův zdravotní stav se zlepšuje. "Mám z toho velkou radost. Je na tom lépe, ta věc, která ho potkala, je mimořádně závažná, a i když ta rekonvalescence probíhá po krůčcích a byla bych ráda, kdyby to šlo mnohem rychleji, musíme mít trpělivost," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám