Hlavní obsah
Článek

Neprochází zrovna nejšťastnějším obdobím. Přesto Olga Menzelová (46) neztrácí úsměv na tváři.

Produkční musí zvládat práci, péči o dcery Annu Karolínu (9) a Evu Marii (3), pejska, a navíc denně navštěvuje svého nemocného manžela Jiřího Menzela (†82). Oscarového režiséra na konci loňského roku napadl meningokok, musel podstoupit operaci hlavy a několik dní byl udržován v umělém spánku. „Za Jirkou jezdím každý den, někdy dokonce i dvakrát denně i s holkama. Jirku jejich přítomnost vždycky potěší a pomáhá,” uvedla Menzelová.

Zatím není jasné, kdy filmaře propustí do domácího ošetřování. „Jeho stav byl opravdu vážný, a tak má před sebou ještě dlouhou cestu,” pokrčila rameny Olga.

Pozitivní náladou půvabná produkční hýřila i na představení nové jarní kolekce švédského módního řetězce, kde si vybírala outfity pro nadcházející Mercedes-Benz Prague Fashion Week.

„Na akci jsem přišla jako jedna z posledních, a tak se na první pohled zdálo, že toho na mě příliš nezbylo, ale nakonec jsem si jako vždy vybrala a jsem nadšená,” uvedla krásná blondýna, která bude na svátku módy dělat parádu v zeleném overalu.

Olze dělala v showroomu společnost její mladší dcera Evička. Děti ji prý na podobné příležitosti doprovází jen výjimečně, ale tentokrát se to dalo zvládnout, protože se tříletá holčička zabavila v dětském koutku. „Na nákupy s holkama nechodím, to bych přišla o nervy. Naštěstí tady mají dětský koutek, jediné, z čeho byla zklamaná, že tam nebyl bazén,” rozesmála Olgu reakce její dcery.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám