Hlavní obsah
Článek

Čekalo se na ni skoro hodinu, ale stálo to za to. Olga Menzelová (46) byla jednou ze známých tváří, které otevíraly salon s luxusní japonskou kosmetikou. Se zpožděním se přiřítila ve velké parádě.

Manželka oscarového režiséra Jiřího Menzela působila jako Audrey Hepburn (†63) v legendárním filmu Prázdniny v Římě, když sesedla ze svého růžového skútru a sundala si vyladěnou růžovou helmu.

"Do města je to ta nejpraktičtější věc, můžu to jen doporučit. Holky na skútru samozřejmě nevozím," stihla říct, než spolu s dalšími dámami přestřihla pásku nového salonu a nechala o sebe pečovat.

"Zvolila jsem ošetření, díky kterému je moje pokožka zregenerovaná, stejně jako po osmi hodinách spánku. O čemž se mi běžně může opravdu jen zdát," postěžovala si na svůj spánkový režim Olga.

"Na kosmetiku obecně chodím proto, abych si odpočinula, a také zjistila, co ve světě kosmetiky právě frčí," dodala. Dokonce přiznala, že by se klidně nechala ošetřit i od muže, ale musel by prý být přinejmenším stejně šikovný jako kosmetička Klára.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám