Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pořád má pocit, že je dost času a nemluví ani o svých partnerech. Zpěvačka Olga Lounová (43) sice již dříve prozradila, že se pro mateřství pojistila a nechala si zmrazit vajíčka, ovšem roky běží. Zatím vlastně skoro jako dceru trochu vychovává nejmladší sestřičku Elišku. O necelé čtyři roky mladší Mirka už je sama maminkou.

"Jak jsme měly se ségrou ty dva malé sourozence, bráchu s nejmladší ségrou, tak to pro nás vlastně byla taková antikoncepce. Miminka doma byla, užívaly jsme si je a my s těmi vlastními nespěchaly a neprahly po dětech tak brzo. Ale už několik měsíců jsem teta. Mám neteř díky mojí o tři a půl roku mladší sestřičce a v rodině už se zase množí miminka," prozradila Super.cz.

To je sice hezké, ale kdy bude mít dítě ona? "Uvidím, třeba se taky někdy dočkám," krčila rameny a opět neprozradila, zda má vůbec nějakého potenciálního muže pro roli tatínka. "Až se budu vdávat, tak vám to řeknu," smála se zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám