Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pár dní u moře už si stihla užít i Olga Lounová (43). Zpěvačka před nabitým pracovním létem zabalila kufry a odletěla do Řecka. A nutno říct, že z Olgy musela jít místním hlava kolem. A rozhodně ne pouze kvůli jejím dlouhým nohám.

Zpěvačka si na pláž s bílými oblázky a průzračnou vodou vyrazila v sexy bikinách. V růžovém blyštivém modelu předvedla nejen svou štíhlou figuru, ale také bujný dekolt. A nutno říct, že kvůli němu kolem sebe musela rozhodně místní mladíky celé dny odhánět. Zpěvačka se vydala na ostrov Zakynthos.

Tam relaxovala a nabírala energii na pracovní léto. S kolegyní a kamarádkou Elis Mráz vydaly nyní společně letní elektroswingovou skladbou Napůl Lásky.

„Musím říct, že to byl celkově hodně rozsáhlý projekt. Na české poměry i velký tým kreativních lidí, ale na každém detailu je kus z nás. Výsledek mě baví snad ještě víc než samotné natáčení,” svěřila se Olga k barevnému retro klipu. Nyní ji kromě natáčení filmu Gump, ke kterému složila písničku, čeká vystoupení v legendárním retro music klubu v Zaječí a vystoupení na festivalu v Obořišti. V srpnu ji pak čeká několik závodů a natáčení seriálu pro Českou televizi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám