Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Měla být více než měsíc ve Spojených státech, které se staly jejím druhým pracovním domovem. Zpěvačka Olga Lounová (43) tam plánovala natáčet desku i videoklip. Místo toho trávila čas s rodinou a snažila se pracovat aspoň online.

Kdy do Ameriky odjede, je ve hvězdách. Prezident Donald Trump nedávno prohlásil, že Evropany k nim nepustí minimálně dva roky. Tomu se Olga směje. "Ono to zas tak horké nebude. Moji známí nedávno potřebovali Brazilce, který se měl starat o koně, a normálně ho pustili, a přitom to v Brazílii teď úplně vrcholí. Takže myslím, že to půjde," míní.

"Odlet ale zatím neplánuju. Měla jsem tam být celý duben a část května. Asi to nechám až na příští rok. Dodělávám tam desku, ale to můžeme dělat částečně na dálku, s klipem je to samozřejmě horší," připustila Olga, která si užila v Česku čas hlavně s rodinou. "Byla jsem se sourozenci a rodiči na jejich roubence, a dokonce jsem se naučila bagrovat," smála se.

Zpěvačka už se těší na vystupování. "Velké festivaly jako třeba Kryštof kempy jsou zrušené a přesouvají se, většinou na příští rok, ale i ty menší akce budou. Na podzim budu vystupovat s Bonnie Tyler v Lucerně, pár koncertů mám i v létě. Už se to plní," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám