Hlavní obsah
Článek

Celý rok si schovávala píseň, se kterou se rozhodla probojovat do letošní Eurovize. Olga Lounová (43) představila klip k písni, se kterou by chtěla zastupovat Česko na hudební soutěži v Rotterdamu.

Píseň Dark Water je celá v angličtině a schovávala si ji pro zvláštní příležitost, kterou Eurovize rozhodně je. „My jsme před rokem a něco v Los Angeles složili a natočili nádhernou písničku a já jsem si říkala, že by bylo hrozně fajn počkat na nějakou skvělou příležitost, kde tuhle píseň vydat, protože nejenom mě osobně chytila za srdce, ale i každého, komu jsem tu píseň pustila,“ svěřila zpěvačka.

Ta nyní vypustila do světa i videoklip, jehož režie se ujal F. A. Brabec a kvůli kterému Olga trpěla v ledové vodě. „Bylo to velmi náročné, protože se natáčelo ve velkých studiích a není jednoduché je vytopit. Byla tam tak taková zima, že voda v bazénu velmi rychle chladla,” zavzpomínala s tím, že si kvůli svému snu zúčastnit se finále Eurovize vytrpěla své. „Nejprve jsem několik hodin natáčela v bazénku a poté jsem se musela ponořit a zpívat v černé vaně. Voda byla vlažná," prozradila Olga.

„Další natáčecí den proběhl v bazénu s chlorovanou vodu, kde jsem musela zpívat s otevřenýma očima a otevřenou pusou. Po několika hodinách mě oči pálily tak, že jsem po vynoření viděla všude jenom mlhu. Pod vodou už jsem je nedokázala vůbec otevřít, přesto si myslím že výsledek je naprosto úžasný. A stál za všechno, co jsme tomu obětovali,” řekla Lounová, která dobře ví, že konkurence na Eurovizi je velká. Přesto se nehodlá vzdávat svého snu předem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám