Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Aktuálně Olga Lounová (43) věnuje energii více své kariéře než rodinnému a milostnému životu. O tom ostatně vypovídá její účast v národním kole Eurovision Song CZ 2020. Zpěvačka si ale zároveň uvědomuje, že jí biologické hodiny tikají. Jednou by dítě určitě chtěla, a tak neponechala nic náhodě.

„Nechala jsem si zamrazit vajíčka. Jezdím rallye a člověk nikdy neví, co se může přihodit. Je to přece jen taková jistota, i co se týká věku. Doporučuji to všem ženám přes 35 let věku. Je to taková pojistka,“ svěřila se Lounová.

Ve svých osmatřiceti letech se dostává zpěvačka do věku, kdy musí hledat odpovědi na zásadní životní otázky. „Už jsem se smířila s tím, že mladá maminka nikdy nebudu. Teď už u mě roky nerozhodují,“ míní.

Na založení rodiny ale nechce čekat dlouho. „Do čtyřiceti bych chtěla být maminkou. I když, člověk nikdy neví, třeba moje maminka byla novopečenou maminkou ve 46 let, tak mám ještě čas,“ dodala Olga Lounová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám