Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Olga Lounová (43) nafotila velmi sexy snímky. Před svým vánočním koncertem v pražské Lucerně nafotila sérii odvážných fotek, které vyjdou v jejím motivačním kalendáři s citáty. Olga na fotkách Michala Skramuského vypadá skvěle. A málokdo by ji také poznal.

„Focení s Míšou Skramuským je pro mě vždycky velkým zážitkem, nejen protože je velmi tvůrčí, ale i proto jak mu to jde od ruky. Má speciální dar vidět věci jinak. V podstatě v jakémkoliv prostředí, ve kterém bych třeba já nic neviděla, dokáže vytvořit neskutečnou atmosféru na snímku,” vzpomínala Olga na focení, které probíhalo ve pražských Žlutých lázních.

První adventní neděle bude letos pro Olgu Lounovou velmi speciální. Poprvé totiž vystoupí na jevišti, před kterým měla vždy respekt. Ačkoliv má na svém kontě stovky vystoupení, letos se rozhodla uspořádat jeden mimořádný koncert.

Již 1. prosince totiž vystoupí ve velkém sále pražské Lucerny. A koncert není výjimečný jenom tím. Olga se totiž rozhodla pomoct Nadačnímu fondu Grácie, se kterým už delší dobu spolupracuje. A nejenže každému, kdo fondu daruje vlasy v minimální délce 30 centimetrů, věnuje vstupenku zdarma, rozhodla se pomoct i finančně.

„Pro charitativní koncert v Lucerně jsem si připravila ještě jednu specialitu, a to motivační kalendář s citáty, který se bude na koncertě prodávat a z každého prodaného kusu půjde 100 korun také pro Nadační fond Grácie,” svěřila se Olga, která sice skromně láká na citáty, ale její fanoušky budou spíš zajímat fotky, které v něm naleznou.

„Nerada fotím příliš provokativní fotografie, ale pro dobrou věc jsem si říkala, že trochu sex-appealu ráda daruju,” vysvětlila zpěvačka, která se před několika dny vrátila z Los Angeles a nyní dokončuje přípravy na svůj nedělní koncert, na který zbývají již opravdu poslední vstupenky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám