Hlavní obsah
Článek

Další zdolanou metu má za sebou Olga Lounová (43). Zpěvačce se podařilo vyprodat Forum Karlín, kde předvedla zajímavou show plnou akrobatických prvků a přitom také vysportovanou postavu v několika pestrobarevných kostýmech.

Olga se blýskla gymnastickými prvky hodnými cirkusu, které prováděla ve výšce patnácti metrů nad pódiem v gymnastickém kruhu. V jednu chvíli ji ale přece jen zradila výbava. „Hned na začátku koncertu se mi rozlepil suchý zip na kombinéze přesně na zadku, takže to vypadalo, že tam mám obrovskou díru. A těsně před akrobacií se mi odlepil port, naštěstí si jeden z tanečníků všiml a běžel mi pro lepenku, jinak by ze zpívání během akrobacie nebylo nic,” popsala Olga problémy na koncertu, které byly ale naštěstí rychle vyřešeny.

Zpěvačka je nyní ve své životní formě a je to vidět. Během koncertu vystřídala nespočet vyzývavých kostýmů, ale i rockových obleků a ve hře byly i elegantní bílé šaty. V narvané hale s třítisícovou kapacitou představila jak staré známé songy, tak i nové písničky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám