Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Olga Lounová (43) trávila loňské léto v Los Angeles, letos ale zůstala v Česku. "Čeká mne spousta festivalů nebo městských slavností. Ty open-air akce jsou perfektní. Když tedy neprší. Je nádherné vlézt na stage a být mezi lidmi," těší se Olga.

"Teď jsem byla v Londýně na šestidenní Master Class u mého učitele herectví a pak ještě jedu do Běloruska na Dny české kultury a pak už jsem tady a zkouším v Semaforu svůj první muzikál v angličtině. Jmenuje se 2116, je to science fiction a je od stejného člověka, od kterého se tady loni uváděl muzikál Rent," doplnila Olga, která na podzim ještě pokračuje v muzikálech Mýdlový princ a Mamma Mia!

"Říkala jsem si, že pak už si dám zase muzikálovou pauzu, ale dostala jsem ještě jednu nabídku na velký muzikál, kterou zvažuju. Radši bych se ale soustředila zase jenom na tu moji hudbu," upřesnila.

Do Ameriky se chystá opět na podzim. "Zase tam budu pracovat. Teď jsme dokončili nový videoklip, který tam částečně vznikal, tak je zase na čase se tam ukázat," uzavřela Olga, která jako obvykle o svém soukromí na rozdíl od práce moc mluvit nechtěla. Jen prozradila, že je šťastná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám