Hlavní obsah
Článek

Vánoce idylické i hektické, ale hlavně s nadsázkou. Přesně tak vypadají v podání reportérky pořadu Top Star Lucie Špakové a zpěvačky Olgy Lounové (43) v jejich novém hudebním videoklipu Vánoční fanatik. V doprovodném sboru nové vánoční písně se objevily i další známé tváře Top Staru – reportérky Andrea Košťálová, Pavlína Holubová, Kristýna Ullrichová a Tereza Tobiášová.

Lucie a Olga Vánoce milují. K těm letošním se rozhodly dát si jeden speciální dárek – vlastní písničku, ke které v předvánočním shonu stihly natočit i videoklip. Příběh o dvou kamarádkách, z nichž jedna Vánoce miluje a druhá se na ně dívá pragmaticky, natočily několik dní před Štědrým dnem v duchu klasických amerických idylek.

„Každý vnímáme Vánoce po svém. Někdo je miluje a prožívá se vším všudy, někdo by je nejraději jen v klidu přečkal. Já jsem vánoční nadšenec, a protože stále něco vymýšlím, přišla jsem s nápadem na písničku,“ říká Lucie Špaková a dodává: „Byly jsme s Olgou boxovat a napadlo mne, že bychom spolu mohly natočit nějakou parodii na box. Nakonec z toho ale byly Vánoce,“ směje se.

Autorkou hudby k nové písni je Olga, text byl společným dílem s Luckou. „Chtěly jsme se dotknout toho, že někdy jdeme o Vánocích zbytečně až do krajností. Uniká nám pak pohoda a potěšení z těchto krásných svátků. A i když natáčení pro mne nakonec bylo trochu divoký, protože mám i koncerty, s holkama jsme si to užily. Je to parodie, dělaly jsme si legraci a všechno je tak s nadsázkou,“ prozrazuje Olga.

Pohodu na natáčení svorně potvrzuje i čtveřice reportérek Top Staru, která v klipu účinkuje. „Dát si nohy nahoru a užít si vánoční pohodu, cukroví a všechno kolem. A pohádky, ty nesmějí chybět. My jsme prostě "užívačky", ani jsme to nemusely hrát,“ smály se při natáčení všechny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám