Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Olga Lounová (43) před pár dny Super.cz přiznala, že je v jejím životě nový muž. "Jsme u randění a poznávání, proto o tom zatím mluvit nebudu. Co kdyby to nevyšlo. Až třeba budou zvonit svatební zvony, tak prozradím," řekla Lounová, která si své soukromí vždy hlídala.

Nyní nafotila sexy fotky s pořádným fešákem, dýdžejem Michalem Poliakem. Že by to byl právě onen nový partner? "Michal je pěknej kluk, ale není to můj partner. Natočili jsme spolu letní song Paradise."

Když Michal píseň skládal, okamžitě si vzpomněl na Olgu. “Hledal jsem hlas, který bych chtěl slyšet, kdybych se náhodou dostal do nebe,” prozradil DJ Michal Poliak na otázku, jak vznikla spolupráce s Olgou Lounovou. Zpěvačka se na popové hudební scéně drží mezi stálicemi už několik let, a to právě i díky svému nezaměnitelnému hlasu.

“Má poslední spolupráce byla na písni Dál za Obzor s Karlem Gottem. Když jsem píseň Paradise slyšela poprvé hotovou, řekla jsem si, že jsem si vybrala opět toho nejlepšího,” dodala ke spolupráci zpěvačka. Posuďte sami, zda budou mít krásná Lounová a sexy Poliak úspěch.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám