Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Olga Lounová (43) má díky akrobacii dokonalou figuru. Na těle nemá ani gram tuku navíc. Své tělíčko předvedla i v průhledném tričku, které odhalilo její vnady v sexy černé podprsence. A předvedla také své bicepsy. "Jsou, myslím, žensky úzké, slabé a jemné," řekla Super.cz s úsměvem Olga na motokárovém závodě v Horních Počernicích.

Olga je vášnivou řidičkou, jezdí také rallye a není divu, že v závodě celebrit všechny porazila a odnesla si první místo. "Občas chodím trénovat kvůli jezdecké stopě, ale je to jiné než rallye," říká Olga, která už sklízí velké úspěchy i na profesionálním poli. "Byla jsem druhá na mistrovství ČR, což je krásný," říká zpěvačka.

Lounová si libuje v adrenalinových sportech. Rallye úplně propadla stejně jako například Daniel Landa (55). "Možná jsem trošku chlap. Mě adrenalin baví. Nebojím se disciplín, do kterých jdou jen muži. Auta jsou super, což asi většinu žen nezajímá," dodala Lounová.

Olga po dlouhé době také přiznala, že je zadaná. Víc prozradit ale nechce. "Jsme u randění a poznávání. A když člověk randí, neví, zda to jednou dopadne, tak nic raději neřeknu. Prozradím třeba, až budu jednou plánovat svatbu," uzavřela zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám