Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už chybělo jenom magický voko a iluze byla dokonalá. Všichni filmoví diváci určitě vzpomínají na záběr z filmu Bony a klid, kdy Roman Skamene (69) jako jeden z členů vekslácké party nechal před Tuzex v Praze navézt spoustu sněhu.

Chtěl se vytáhnout před kumpány, kteří ovšem neměli moc velkou radost z toho, že dává najevo, jak jsou příslušníci jejich cechu v dobách socialismu za vodou.

A čtyřiadvacet let poté zírali kolemjdoucí pro změnu na Andělu, zda se nevrátili v čase. Tentýž Roman Skamene, stejné bony v ruce, litrovka bílého vína vypadala také velmi retro. Tentokrát ale Roman nebyl sám, ale sekundovaly mu krásné zpěvačky Olga Lounová (43) a Marta Jandová (50), které se stejně jako herec nazuly do starodávných lyžařských bot.

Sníh ale nepocházel z Krkonoš jako v Bony a klid, ale až ze svého zimního střediska Jasná v Tatrách jej nechal dovézt miliardář Igor Rattaj, stejně tak i kabinku z nové lanovky na Chopok. V Tatrách totiž o víkendu startuje sezóna a mělo by se o tom vědět i v Praze.

"Připadá mi to, jako by to bylo včera, jen škoda, že bony, které jsem vyfasoval na focení, už neplatí, a tak si nové džíny nekoupím. Ale bavil jsem se výborně," smál se Skamene.

Reklama

Další články

Načítám