Hlavní obsah
Článek

Představení Red Bull Flying Bach v Hudebním divadle Karlín si nenechala ujít celá řada známých osobností. Kromě Dary Rolins a Rytmuse, Olgy Lounové (43), Bena Cristovaa (36) nebo Tomáše Kluse (37) zde nechyběla část kapely Nightwork v čele s Jakubem Prachařem (40). Po hercově boku se podle očekávání objevila i jeho nová holka Agáta Hanychová (38).

Moderátor Česko Slovensko má talent a známá skandalistka se k sobě tiskli před představením v divadelním baru, drželi se za ruce v hledišti a nehnuli se od sebe ani na závěrečné párty v baru Theatro. Přesto Agáta tvrdí, že k Jakubovi nepatří.

„My jsme se před divadlem potkali úplnou náhodou,“ s potutelným úsměvem ve tváři uvedla Hanychová. Když jsme se jí zeptali, jak je možné, že byli s Prachařem usazeni vedle sebe v hledišti, modelka pohotově odpověděla: „Nám se takové věci v poslední době prostě stávají.“

Nad důvodem, proč Agáta nepřizná vztah s Jakubem, se můžeme jen dohadovat. Pravděpodobné je, že nechce nic uspěchat a hlásit do světa, že má nový vztah. Po komplikovaném rozchodu s otcem jejího dítěte Mirkem Dopitou by se jí nikdo nemohl divit.

Reklama

Další články

Načítám