Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Herec Oldřich Vízner (76) se dočká trestu! Hvězda filmu Saturnin musela na kobereček na úřad městské části Praha 1. Herec vysvětloval, proč nedávno bezdůvodně napadl fotografa, o němž si myslel, že ho fotí. Mladík to odnesl rozbitými brýlemi. „Na úřadě Vízner souhlasil s jejich úhradou,“ dozvěděli jsme se.

Není mu to asi moc po chuti a stále si stojí za tím, že ho nemá nikdo fotit, uznal prý ale, že rozbíjení skel hůře vidícímu spoluobčanovi na potkání je nepřípustné. Tak lze interpretovat slova našeho informátora, který je obeznámen s výslechem herce na úřadě. Tomu původně mohly hrozit až dva roky vězení.

„Pořád se točil kolem toho, že ho někdo fotil před Lucernou na ulici. Jenže jak se zdá, skutečně to nebyl onen člověk, po kterém se pak sápal. Ten totiž fotografoval hvězdy večírku, jenž se ten večer v prostorách Lucerny konal. Souhlasil nakonec s tím, že uhradí ty brýle, ale i kdyby nesouhlasil, i kvůli výpovědím svědků by mu je stejně patrně předepsali k úhradě,“ informoval zdroj Super.cz. Tehdy se celé události zúčastnili zaměstnanci místní ochranky, a přestože se zdálo, že se zdráhají zasáhnout, jejich šéf si myslí, že se chovali naopak vysoce profesionálně.

Jednání přestupkové komise není ještě u konce, nicméně se dá předpokládat, že si Vízner s největší pravděpodobností z celé události vezme ponaučení, že záchvat vzteku rovná se pokutě za věci, které zničí!

Reklama

Další články

Načítám