Hlavní obsah
Článek

Partnerka herce Oldřicha Víznera (76), herečka Vendulka Křížová, kterou známe z poslední doby hlavně ze seriálu Cesty domů, porodila tři děti. Ale postavu má pořád jako holčička. I když už oslavila čtyřicítku, na stehnech nemá známky celulitidy a má i dokonale ploché bříško.

Vendulka chodí oblečená tak, že by nás nenapadlo, jakou skvělou figuru má. Až když ji kamarádka, herečka Kristýna Janáčková, přemluvila, ať si nechá laserem odstranit chloupky na těle, a při té příležitosti vzniklo několik fotografií, spatřili jsme její tělo na vlastní oči.

Vendulka se rozhodla pro bezbolestnou epilaci chloupků v podpaží a na nohou, takže se musela svléknout do kalhotek. A pánové mohou jejímu o dvě desítky let staršímu manželovi jenom závidět, co má doma.

"Když mě sem Kristýna vedla, trochu jsem se bála. Slyšela jsem, že by to mohlo pálit nebo bolet, ale opravdu to nebylo skoro ani nepříjemné. Kolem dětí mám tolik běhání, že je každá minuta dobrá, a to, že se nebudu muset, zvlášť v létě, jako tmavovláska denně holit, mi hodně času ušetří," pochvalovala si Vendulka.

Reklama

Další články

Načítám