Hlavní obsah
Článek

Jiří Lábus a Oldřich Kaiser (68) budou spolu hrát po dlouhé době v nové hře. V Divadle Kalich se už několik let uvádí jejich představení Don Quijote, nyní na repertoáru přibude Žena za pultem 2: Pult osobnosti. Dvojice na premiéru pilně zkouší, a jak nám sdělil zdroj z divadla, ani Kaiser se nikdy neopozdí a nikdo ho neviděl pod vlivem alkoholu.

"V divadle po nás chtěli další projekt, kde bychom oba byli, ale dlouho nám trvalo, než se našlo vhodné téma a scénář," řekl Super.cz Jiří Lábus. "Chtěli bychom konečně přitvrdit, protože už nás to tady štve a chtěli jsme něco provokativního. Myslím, že se to snad povedlo a dostaneme přes držku," dodal Oldřich Kaiser.

A o čem představení je? "Jak to dopadne, až komunisti vyhrají volby. Vlastně taková vize jako ve slavném filmu Den poté," vysvětlil Lábus. Oba s námi pak žertovali na téma, že budou představení uvádět v rámci předvolební kampaně a pak se na to mohou vykašlat.

Oba pány uvidíme v listopadu i v televizním filmu Roberta Sedláčka z cyklu České století. "Já hraju ministerského předsedu Jiřího Adamce a Olda mého poradce," prozradil Lábus. "Ten ještě žije, tak od něj možná taky dostanu přes držku. Už se těším na setkání," upřesnil Kaiser.

Ještě nás zajímalo, jak se rozvíjí Kaiserova hudební kariéra, kdy vystupuje společně s novou partnerkou Dášou Vokatou. "Vystupujeme docela často, určitě až pět koncertů za měsíc," pochlubil se. Nás vlastně vůbec překvapilo, jaký má hudební a pěvecký talent. "Já to taky nevěděl. Nebylo proč to vytahovat. Já to vytáhnu, až když je to zapotřebí," smál se a souhlasil s námi, když jsme se zeptali, jestli tedy za všechno může ženská.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám