Hlavní obsah
Článek

Tragická smrt uznávaného slovenského vizážisty Alexandra Branislava Hromka (†30) se hluboce dotkla řady celebrit. Alex zemřel v neděli po 22. hodině na zápal plic. Pláče pro něj nejen topmodelka Simona Krainová (51) nebo Dara Rolins (51), ale také jindy krutá Šéfka Nora Mojsejová (65). Když o něm mluví, do očí se jí nahrnou slzy.

"Velmi mě to vzalo. Nepočítala jsem s tím. Stále přemýšlím nad tím, proč z tohoto světa odcházejí lidé, jako byl Alex," řekla se slzami v očích drsná milionářka a moderátorka primáckého pořadu Šéfka Nora Mojsejová.

Alex patřil také mezi její dvorní spolupracovníky. Líčil ji na většinu důležitých příležitostí. Patři také mezi její nejbližší, byli výbornými přáteli. "V neděli jsem se dodívala na SuperStar a najednou mě polil studený pot. Jako bych něco cítila. V tom mi přišla esemeska od Alexovy maminky, že zemřel," říká milionářka.

Naposledy se viděli před čtrnácti dny. Věděla, že je Alex vážně nemocný. Netušila ale, že je na tom tak špatně. "Můj muž Braňo si s ním ještě nedávno psal. Poslední zprávou od něj bylo, že všechno bude v pořádku," dodala smutně Mojsejová.

Reklama

Další články

Načítám