Hlavní obsah
Článek

Přestože na tanečním parketu oplývala úsměvem, v zákulisí tiše trpěla. Nora Fridrichová (46) už do StarDance nastupovala se zdravotními potížemi. Ty se po několikaměsíční zátěži a neustálém trénování začaly zhoršovat. Došlo to tak daleko, že musela moderátorka před sobotním vypadnutím do nemocnice.

„Bylo to skvělý i navzdory tomu, že jsem si odnesla pár zdravotních neduhů, které odteď budu nějak řešit,“ svěřila po vypadnutí Nora. „Nohy mě bolí, než jsem řekla ano, stihla jsem zavolat svému lékaři, tehdy mi řekl, že není problém a kdyžtak se o ty nohy budeme starat, ten sport je náročná disciplína, ale řekla bych, že kdybych se věnovala místo toho třeba běhání, jsem na tom teď lépe,“ prozradila Fridrichová, kterou poslední dny sužovaly bolesti.

„Mám z běhání zničená kolena, hodně zničená, ten minulý týden, než jsme vypadli ze StarDance jsem byla i v nemocnici na injekci, protože to hodně bolelo, a to teď budeme asi nějak řešit,“ prozradila České televizi moderátorka, která si i tak soutěž užila. „Čtvrt roku úplně jiného života, když odsunu to, že jsem se naučila pár tanečních kroků, tak mě Honza naučil chodit rovně,“ pochlubila se nakonec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám