Hlavní obsah
Článek

Potkat na pláži některé modelky by bylo skutečně splněným snem. Ať už jde o bývalky Justina Biebera nebo Lea DiCapria, je opravdu na co se dívat. Ostatně přesvědčte se sami.

Nina Agdal

Bývalá známost Leonadra DiCapria Nina Agdal (32) se proslavila focením plavkových kampaní, takže nás ani v nejmenším nepřekvapí, že v leopardích bikinách vypadá naprosto skvěle. Na pláži v Miami si užívala sluníčka s přáteli a bylo se na co dívat.

Baskin Champion

Modelka Baskin Champion (22), se kterou byl jen pár měsíců zpátky hojně vídán Justin Bieber, si na pláži v Miami hrála v písku a všem přítomným málem vypadly oči z důlků. S Justinem jí to sice nevyšlo, ale je nám jasné, že jako modelka Sports Illustrated se ve světě určitě neztratí.

Alysia Kaempf

Slavná fitness modelka Alysia Kaempf (33) vymakanou postavu na svých sociálních sítích ukazuje poměrně často. Do plavek se svlékla na pláži v Malibu, kde fotila reklamní kampaň na značku vody. Na její svaly je opravdu pěkný pohled, jen co je pravda.

Joy Corrigan

Andílek Victoria´s Secret Joy Corrigan (23) se na pláži v Malibu fotila v jednodílných plavkách se zářezem, který tedy opravdu stál za to. Joy si však zachovala profesionální tvář a pokud ji náhodou někde něco škrtilo, nedala to ani trochu znát.

Yovanna Ventura

Když už je řeč o zářezech, modelka Yovanna Ventura (22), se kterou také randil Justin Bieber, si na ně nejspíš také potrpí. Na pláži v Miami její jednodílné plavky upoutaly hodně pozornosti a my se opravdu nedivíme. Koukalo jí totiž skoro všechno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám