Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco Leonardo DiCaprio (43) je viděn každou chvíli v přítomnosti jiné ženy, jeho někdejší přítelkyně a úspěšná modelka Nina Agdal (32) už nějaký ten pátek prožívá romantický vztah s Jackem Brinkleym-Cookem (22). Aktuálně v Tulumu.

Pracovní pobyt v Mexiku, kde fotila plavky, si Nina prodloužila do příjemné dovolené, kterou s Jackem vyplňují opalováním, koupáním se v moři, líbáním tamtéž...atd. Pohledný mladík má s modelkami své zkušenosti, a tím nenarážíme ani tak na jeho milostný život jako na příbuzné. Jeho matkou je Christie Brinkley, modelka, která je činná i ve svých 64 letech. Loni dokonce i se svými dvěma dcerami fotila do plavkového vydání Sports Illustrated.

A tím se dostáváme k dalším článkům rodiny, jež mají s modelingem co dočinění - Jackovy sestry Alexa Ray, jež je ale primárně zpěvačkou (jejím otcem je Billy Joel), a hlavně Sailor Lee. Otcem té i Jacka je architekt Peter Cook. Pózování pro Sports Illustrated by mohlo být společné téma všech žen, Agdal se objevila rovnou na obálce (spolu s Lily Aldridge a Chrissy Teigen v roce 2014).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám