Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není to tak dávno, co se herec Leonardo DiCaprio rozešel s modelkou Ninou Agdal (32), ale po jejím boku už je nový muž. Po dvaačtyřicetiletém herci udělala místo v srdci muži o generaci mladšímu, teprve dvaadvacetiletému Jacku Brinkleymu-Cookovi.

Pokud se vám jeho příjmení zdá povědomé, je to nejspíš kvůli mamince, modelce a spisovatelce Christie Brinkley (63), na jejíž postavě je modelingová praxe znát - i po šedesátce má figuru srovnatelnou se svými dcerami a tyká si s bikinami. Jackovým otcem je pak třetí manžel Christie, developer Richard Taubman, jméno však nosí po čtvrtém manželovi matky Peteru Halseym Cookovi. Ten Jacka v jeho čtyřech letech adoptoval. Ani tohle manželství ale legendární modelce nevyšlo.

O vztahu Agdal a Brinkleyho-Cooka začala zahraniční média informovat už začátkem července, a tak není důvod jej skrývat. Po vyjití z obchodu sice vypadali trochu zaskočeně, když spatřili fotografa, ale že k sobě nepatří, nedělali. Zda délkou překoná ten předchozí s DiCapriem, jenž trval přes rok, můžeme zatím jen tipovat...

Myslíte, že má vztah Niny a Jacka šanci délkou trumfnout ten s Leem DiCapriem?
Šanci rozhodně má!
17,7 %
Těžko říct, takhle v začátku
58,1 %
Podle mě nemá...
24,2 %
Celkem hlasovalo 215 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám