Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní dovolenou si zpěvačka Nikola Ďuricová (29) neplánovala sama. Půvabná blondýnka dostala instrukce k odjezdu od své sestry, která vše do posledního detailu zařídila. Cílem dovolené se stalo slunné Chorvatsko, kde zpěvačka týden vystavovala svou postavu slunci. A byla moc ráda, že po 10 letech stráví dovolenou s rodinou.

„Skoro po 10 letech jsme jeli na dovolenou opět s rodiči. Jsem moc ráda, protože během roku si rodinu moc neužiji. Rodinný zájezd zorganizovala moje starší sestra, jediné instrukce, které jsme dostali, byly čas a místo odjezdu,“ sdělila pro Super.cz zpěvačka.

V době pandemie, kdy divadla nemohla hrát, našla Nikola uplatnění ve zdravotnictví. Byla proto ráda, že mohla u moře načerpat novou energii a užít si rodinné pohody se svými nejbližšími. „Byli s námi i neteř se synovcem, takže o zábavu jsme měli postaráno. První den jsme měli menší komplikace. Jednu konkrétní pláž jsme hledali více než hodinu a k tomu jsme ještě hodně zmokli,“ dozvěděli jsme od zpěvačky, která v loňském roce zrušila zásnuby.

Při pohledu na její fotky v plavkách je k nevíře, že je stále nezadaná. Nové lásce se ale blondýnka nebrání. A jak sama přiznala, po letní dovolené se opět vrhne naplno do práce. „Během prázdnin mě také čekají ještě zkoušky muzikálu s hity Waldemara Matušky Láska nebeská v Divadle Broadway, premiéra je naplánovaná na 30. září, tak už se moc těším,” dodala závěrem půvabná Slovenka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám