Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Nikola Buranská (32) zřejmě bude muset jít na třetí operaci. Na podzim roku 2017 si v Dánsku poranila ruku a přetrhala vazy. První operace dobře nedopadla, ještě další rok necítila dva prsty. Následoval druhý zákrok, ale stále to není ideální. Nikola má prsty zkřivené a trápí ji bolesti.

"Byla jsem na dvou operacích a prst je stále hodně křivý. Snažím se rehabilitovat a doufám, že to bude lepší. V září bych měla jít na kontrolu a tam se rozhodne, jestli se půjde do třetí operace," řekla Super.cz modelka.

"Teď, jak je horko, nedělá mi to dobře, bolí mě šlacha, ale snad to rozhýbu. Bolesti mě obtěžují, jsou každodenní, když jeden den vynechám cvičení, tak to hodně táhne," popsala své útrapy.

Co se na podzim roku 2017 přesně stalo? "Spadla jsem na schodech v Dánsku a skončila jsem v nemocnici. Tam mi řekli, že to je v pořádku, jen nalomené, že s tím není potřeba nic dělat. Pak mi ruka začala černat a až v Česku zjistili, že je šlacha urvaná. Operovalo se to bohužel pozdě, v Dánsku to nepoznali," dodala Buranská na módní show Poner, kde předváděla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám