Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když skončí všechny projekce a večírky, místem, kde se během karlovarského festivalu scházejí ti, kterým se ještě nechce spát, je párty stan pod hotelem Thermal. A krásky samozřejmě vymění podpatky a róby za ležérní párty outfity.

Zatímco missky Lea Šteflíčková (25) a Nikol Švantnerová (31) se pochlubily štíhlými nožkami v mini kraťáscích, Nikola Buranská (31), která je krátce po rozchodu, se rozhodla poškádlit přítomné pány pořádně sexy outfitem. Jestli šlo o top, anebo opravdu o podprsenku, bylo otázkou.

Nejen modelky se ale odvázaly. Na baru řádil herec Míra Nosek (46) s partnerkou a také muzikálový zpěvák Peter Pecha (34). Užívá si poslední dny svobody před svatbou se snoubenkou Kateřinou Sedlákovou (37). Jen nás zarazil jeho účes, nechal se ostříhat na ježka.

Nejenže by mu to nemuselo slušet na svatebních fotografiích, letní sestřih by mu mohl ublížit i v kariéře, jelikož má hrát v muzikálu Tarzan. "Mně rostou vlasy rychle, a prostě jsem je shodil kvůli vedru," vymlouval se.

Reklama

Další články

Načítám