Hlavní obsah
Článek

Svatba krásné moderátorky Moniky Leové (32) se blíží, při focení nové kolekce pro podzim a zimu 2018 návrhářky Sandry Švédové se potkala s jednou ze svých družiček modelkou Nikolou Buranskou (31).

Jak se krásky s tituly České Miss daly dohromady? „S Nikčou se známe asi čtyři roky, vyhrála tenkrát titul Česká Miss Earth a já jí dávala rady na světovou soutěž. Pak jsme spolu jely do zahraničí na jedno focení a byla to láska jako trám,“ směje se půvabná moderátorka televize Prima.

Na focení se Leová rozpovídala o tom, jak pokračují svatební přípravy. „Svatba bude ve východních Čechách, s Martinem odtud oba pocházíme. Za svědkyni mi půjde moje milá sestra a Martinovi bývalý přítel ségry, protože nás dva dali právě oni dohromady. Jinak máme šest družbů a družiček,“ vypráví Leová.

Monika s Nikolou se potkaly o minulém víkendu pracovně. Návrhářka Sandra Švédová si je vybrala jako tváře své nové kolekce s názvem Take-off. Fotilo se v nádherných prostorách Hally 11, o vizáž se postarala Samiah a za fotoaparátem stáli manželé Navarovi.

„Kolekce se nese v barvách šedé. Dominantou je kovová tkanina, se kterou jsem pracovala poprvé v kombinaci s hedvábím a usní. Styling je doplněn stylovými kufry a šperky španělského návrháře Antona Heunise. Tato kolekce je můj únik od reality, je křehká, jemná, ženská a obnažená, jako sama podstata života,“ popisuje svou kolekci Sandra Švédová.

„Se Sandrou se známe už pár let a je to právě ona, kdo mi navrhuje a šije moje svatební šaty, moc se těším,“ dodává Monika Leová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám