Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Chce zapomenout. A není divu. Uplynulý rok nebyl pro modelku a bývalou Miss Nikolu Buranskou (32) rozhodně příjemný. Po letech skončil její vztah s fotbalistou Filipem Novákem, s nímž už byla zasnoubená, kvůli jejímu románku s hokejistou NHL Jakubem Voráčkem. A ani s ním to nedopadlo.

Nikola se rozhodla, že potřebuje radikálně změnit prostředí a přijít na jiné myšlenky. A pro svůj záměr si vybrala dalekou Indii, kde hodlá strávit tři měsíce. Neplánovala však, že by se zavřela do nějakého ašrámu a věnovala se meditacím. Evropské modelky jsou totiž na místním módním trhu vítané, takže se tam chce věnovat své profesi.

S odletem to ovšem nebylo jednoduché. Nikola měla odletět už v polovině prosince a v Indii strávit Vánoce i Nový rok. Ale kvůli problémům s pracovním vízem se odlet o měsíc protáhl a do Indie dorazila teprve před pár dny. Tak jsme zvědaví, jak se bude krásné brunetce v novém prostředí líbit, a zda se jí opravdu povede si pročistit i hlavu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám