Hlavní obsah
Článek

Martinický palác na pražských Hradčanech se doslova rozzářil krásou. Slavnostní vyhlášení Vůně roku si nenechaly ujít krásky českého modelingu v čele s Českou Miss 2005 Lucií Královou (42) Šlégrovou, Českou Miss 2009 Ivetou Vítovou (40) či Českou Miss Earth 2014 Nikolou Buranskou (31), která se objevila ve společnosti po dost dlouhé době.

Nemohl za to ale rozchod s přítelem, fotbalistou Filipem Novákem, ani nepřiznaný románek s hokejistou Jakubem Voráčkem. Kráska má totiž zdravotní problémy. Trápí ji její pravá ruka a má skoro nehybné dva prsty. Nyní je po operaci, ale možná ji čeká další.

„Pravděpodobně budu muset znovu na operaci, ale zatím rehabilituji a doufám, že to nebudu muset absolvovat podruhé. Je to zrovna pravá ruka a bez ní jste pak po takové operaci i na měsíc zcela nesamostatná jednotka. Je to náročné. Doufám, že se to nakonec dobře zahojí. Občas to i dost bolí.“ prozradila krásná Nikola.

Spokojená je naopak Lucie Šlégrová, která vypadá skvěle a od svého zvolení před dvanácti lety se téměř nezměnila. „Jsem šťastná. Naplňuje mě rodinný život, který mám. Moje děti, manžel, práce, a když je člověk vnitřně šťastný a spokojený, promítne se to i navenek.“ prozradila půvabná Lucie Šlégrová.

V pracovním životě se již od svého zvolení věnuje pomoci seniorům. Organizuje pravidelné edukativní semináře, výlety, organizuje kurzy pro seniory a tahle práce ji baví. Lucie žije už šest let s hokejistou Jiřím Šlégrem v Litvínově, z toho jsou už dva roky manželé. Kráska má dva syny Roberta a Richarda z předchozího vztahu. Ti vidí v Jirkovi svůj vzor - oba hrají hokej.

„Některé dny začíná trénink v šest ráno, takže vstáváme dost brzy. Pak škola, práce a odpoledne zase tréninky. Je to náročné.“ říká Lucie. Jak to vše zvládá? „Mám úžasného manžela. Jirka je vyloženě rodinný typ, pomáhá mi a hrozně rád vaří. Dokonce se všech ptá, dcery, synů i mě, na co máme chuť. Jede na nákup a pustí se do vaření. Pak si na jeho jídle všichni pochutnáme u velkého stolu. Vaří opravdu skvěle a je to pro něho relax,“ chválí svého manžela Lucie.

Ivetě Vítové rodinný život i práce také svědčí. Modelka a moderátorka se nedávno vrátila z dovolené se svou kolegyní Kristinou Kloubkovou.

„Bylo to krásné, zrovna jsme si s Kristinou včera v práci říkaly, že bychom to měly zopakovat. Ona má o rok starší dcerku, s Anetkou si to užívaly. Byly jsme tam samy mamky na dovolené, ptali se nás, kde máme každá manžela. Tak jsme si dělaly legraci a říkaly jsme, že někdo na dovolenou vydělávat musí,“ smála se Iveta.

Reklama

Další články

Načítám