Hlavní obsah
Článek

Smůla se modelce Nikole Buranské (31) lepí na paty. Uplynulý rok byl pro Českou Miss Earth 2014 nejtěžší v životě. Loni v červnu nečekaně zemřel její tatínek, v listopadu ji potkal komplikovaný zánět slepého střeva spojený s prasklou cystou a letos na jaře se po sedmi letech rozpadl její vztah s fotbalistou Filipem Novákem. A do toho si zlomila ruku.

„V nemocnici v Dánsku mi řekli, že je to jen zlomené, a nepoznali, že se mi utrhla šlacha. Takový problém se obvykle musí operovat do čtyřiadvaceti hodin. I po návratu do Čech potvrdili tuto chybnou diagnózu, a až po rehabilitaci poznali, že je šlacha urvaná,” popsala Buranská.

„Věděla jsem, že něco není v pořádku. Měla jsem velké bolesti, ruka mi dokonce černala,” popisuje Nikola. Naštěstí se Buranské ujal schopný primář na oddělení plastické chirurgie v Olomouci. „Velmi dlouho se to léčí. Čtyřikrát týdně jsem docházela do nemocnice na kontrolu, návštěvy rehabilitace už ani nepočítám. Stále se to léčí a pořád to není dobré,” říká Buranská, která nejspíš bude muset podstoupit ještě jednu operaci: „Možná mi vezmou šlachu z předloktí, kterou mi voperují na ruku. Nezhojilo se to, jak by mělo, a s prsty stále nemůžu hýbat.”

Buranská ale nerezignovala. I se sádrou se snažila pracovat, a dokonce šla několik přehlídek. „Byla jsem hodně závislá na pomoci mámy. Jelikož se jedná o pravačku, tak jsem si nebyla schopná ani umýt vlasy,” dodala Buranská, které přejeme kompletní uzdravení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám