Hlavní obsah
Článek

Blonďatá misska, modelka a moderátorka poslední SuperStar Jitka Nováčková (31) prožívá krásné životní období. Je zamilovaná až po uši do urostlého finského fotbalového reprezentanta Tima Sparva (30), se kterým si momentálně užívá prosluněnou romantickou dovolenou na italském ostrově Capri.

Nováčková se na sociální síti pochlubila nejen fotkou svého přítele, ale i sexy snímkem v plavkách. Jitka měla v minulosti coby modelka problémy s váhou, ale při pohledu na její svůdnou figuru nyní musíme říct, že jí to moc sluší a je to opravdová kráska, jež urostlému Finovi naprosto učarovala.

A zaláskovaná je samozřejmě i Jitka. „To nejlepší přijde vždycky ve chvíli, kdy to nejmíň čekáš. A tak přišel. A oba jsme to věděli hned. A nejlepší je, že tenhle kýč je fakt pravda,“ rozplývala se Nováčková, jež už svého nového přítele netají a užívá si společné chvilky ve dvou.

„Mám dojem, že se ze mě stává romantička. Moře, Capri a jen my dva,“ připsala pod snímek z opalovačky na jachtě misska.

Pikantní je, že Tim Sparv hraje za dánský klub FC Midtjylland, což je působiště českého fotbalového reprezentanta Filipa Nováka, který je přítelem missky Nikoly Buranské (31). Holky si tak budou mít co říct.

Reklama

Další články

Načítám