Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss Earth Nikola Buranská (32) se poprvé od zásnub objevila na veřejnosti. Nikola se před Vánoci zasnoubila s fotbalistou Filipem Novákem na Maledivách. Modelka si nenechala ujít zahájení nového ročníku České Miss a poprvé ukázala svým kolegyním zásnubní prsten.

"Trefil se skvěle, vybral ho, aniž by měl s sebou nějaký můj jiný prstýnek, trefil se dokonale velikostí i vkusem. Přála jsem si jednoduchý s kamínkem, je krásný," řekla Super.cz zasnoubená Buranská. "Je to moc hezký pocit, opravdu jsem to nečekala, bylo to příjemné překvapení. Cítím se taková dospělejší, skoro paní, opravdu zvláštní pocit," usmívala se.

Svatba do roka a do dne ale nebude. "Nespěcháme na to. Mám ještě hodně školy, pracovních povinností, přítel má fotbal. Ale vypadá to, že nejdřív to bude příští léto. V létě to letos nestíháme, takže to necháme plynout a uvidíme," dodala Buranská.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám