Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme se naposledy potkali s Nikolou Buranskou (31), a to na setkání během tréninku české hokejové reprezentace, nemohlo nám uniknout, že její prsteníček levé ruky zdobí kroužek s diamanty. Dočkala se snad Česká Miss Earth 2014 zásnubního prstenu od svého přítele Filipa Nováka, který je vnukem známého zpěváka Pavla Nováka? „Ptá se mě na to snad každý. Ne, není zásnubní, ale je to prstýnek z lásky,” nechala se slyšet modelka.

Nebylo by přece jen na čase po šesti letech vztahu posunout vztah na další úroveň? „Je pravda, že někomu by se mohlo zdát, že čekáme příliš dlouho, ale já si myslím, že vše má přijít v pravý čas,” vysvětlila Nikola a dodala: „Na přítele nijak netlačím. Jen si z toho někdy dělám legraci. Já jsem taková profesionální chytačka svatebních kytic, protože chodíme každý rok na několik svateb a vždycky chytím kytku.”

Buranská prý často svým kamarádkám pomáhá s organizováním jejich velkého dne. I díky tomu má jasnou představu, jak bude její svatební den jednou vypadat. „Jsem holka z Moravy, a tak to bude pořádná moravská veselka se vším všudy,” naznačila Nikol Buranská.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám